Vítáme Vás na firemním blogu. Pokud jste nenašli co potřebujete, kontaktujte nás.

NEPROMOKAVÝ SOFTSHELL, VIZ TEXTIL

PRODÁVÁME SOFTSHEEL BUNDY A VESTYepromokavé, vzdušné outdoor oblečení
Softshell – souhrnné označení pro moderní oblečení do přírody, pro sport i běžné denní nošení, které nepropouští vodu, je prodyšné a teplé. Softshell materiálů je nepřeberné množství variant. Základní rozdíl oproti známému, klasickému fleecu je v povrchové úpravě a váhová lehkost oblečení.
„Chlupatý" povrch je zde nahrazen měkkým vodoodpudivým polyuretanovým povrchem do kterého se dešťové kapky nevsáknou a sníh na něm neulpívá. Softshell je díky povrchové úpravě větruodolný a to i v případě, kdy není jeho součástí membrána. Vnitřní materiál může být u teplých variant microfleece, dále froté a u subtilního Softshellu pletenina (jersey). Dále mohou být varianty, kdy mezi těmito vrstvami je či není membrána. Možné jsou i další nadstandardní úpravy. Většina námi nabízeného softshellu je s membránou umožňující lepší vzdušnost materiálů a odvod potu.
Přednosti nabízeného softshellového outdoor oblečení s 3 vrstvami. Zcela větru i vodě odolné (10.000 mm -vodního sloupce/mm, stan má běžně od 3.000 mm), lehké, vzdušné, odvádí dobře pot.
Základní nabízená varianta má vně: tkaná PES 310g/m2 stretch 87% polyester + 8% spandex, střední vrstva: TPU 5% polyuretanová membrána, uvnitř: 100% polyester fleece.
Softshell Adler   Softshell EU   Softshell James&Nicholson   Softshell